Om Min egen glassengel og opphavsrett

Jeg har blogget en god stund som Mamta. Lenge har jeg hatt en drøm om å blogge om det som virkelig opptar meg. Det som man kunne lese mellom linjene hos Mamta.

Min glassengel plukker opp skårene av knuste drømmer og relasjoner, istykkerslått liv, inviterer deg inn bak scenen og lar deg lese mellom linjene. Min glassengel er mitt høyst personlige skriveprosjekt som er et forsøk på å skape noe nytt og fremfor alt varig og verdifullt av rester og skår. Et gjenbruksprosjekt i ord og bilder. Aller mest ord, for ordene er mine venner.

Navnet og siden har blitt til etter å ha blitt inspirert av et intervju på radio med prest Odd J. Eidner. Et menneske som for øvrig har oppmuntret og inspirert meg både gjennom personlig kontakt og radioandakter på tidlige morgener mer enn en gang.

Jeg er også mamma til tre Gudegaver fra India. Har et lidenskapelig forhold til livet generelt, krydder og kokekunst, litteratur, musikk og magedans spesielt, noe som vil prege bloggen. Fikk nokså overraskende diagnosen cøliaki i 2003, og er opptatt av diett uten at det skal gå ut over smaken. Lar meg inspirere av kokekunst fra andre verdenshjørner og især Asia og India, ikke minst ettersom indisk mat oftest er naturlig glutenfri. 
 
© Alt innhold på denne siden er mitt eget, med mindre annet er angitt, og dermed opphavsrettsbeskyttet. Dersom du ønsker å benytte tekst eller bilder fra bloggen min, er det vanlig folkeskikk å spørre om lov først. Videre er det god skikk å kreditere opphavmann eller - kvinne – også på internett. Du når meg enten her: Min egen glassengel på FB
 
Velkommen til å følge meg - og kanskje til og med bidra - i denne prosessen. Som sagt, elsker jeg ord. Både egne og andres. Setter derfor stor pris på om du som leser deler dine ord med meg.En strålende dag ønskes deg!