lørdag 7. desember 2013

Julebakst i boks II: Glutenfri goro.


Goro

200 g smør (evt melkefri marg)
3 egg
175 g farin
2 dl fløte
Ca. 300 g fin melmiks (halvt om halvt med potetmel er best)
½ ts kardemomme

Smelt smør. Pisk eggedosis av farin og egg. Fløten piskes for seg selv og blandes forsiktig med eggedosis. Rør inn de tørre ingrediensene.

1 barneskje i hver rute i varmt gorojern. Overflødig røre skjæres av - og del opp kakene i tre deler langs de rette kantene mens kakene fortsatt er myke.

Vel bekomme!



 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Blir disse gode og er deigen grei å ha med å gjøre ved kjevling

Mamta sa...

Beklager sent svar! Som du ser av oppskrift/ beskrivelse, så er dette ei røre som settes med skje i varmt jern. Den skal altså ikkee kjevles. :)