Det er når man nullstiller forventningene at man blir gledelig
overrasket. Morsdag er en dag jeg ikke har noen forventninger til. Og det er
helt greit at jeg ikke får kaffe på senga eller middag servert. Ei heller ferdigkjøpt
kake til kaffen. Jeg er fornøyd. Ekstra koselig er det jo da når jentene kommer
hjem etter slalomtur med pappaen, kommer løpende inn på kjøkkenet og graulerer
med morsdagen. Minsten har laget bilde på skolen og pakket inn i tørkepapir. Uheldigvis
var det gått i stykker underveis, men som hun selv sa det, var det knust på en
kul måte. Dessuten har vi lynlim og kan reparere. Den mellomste har brukt
kvelden på å bake muffins, og nå har vi nytt både kaffe og
bananmuffins med sjokoladesmørkremtopping!
Oppskriften på muffinsene er den samme som til banankaken du finner her. I tillegg hadde hun i 50 g smeltet kokesjokolade. Resten av kokesjokoladeplaten ble brukt i smørkremen som ellers består av 200 g mykt smør og 2 dl melis (evt. byttet ut med sukrinmelis) som røres hvitt. Smør kan selvsagt byttes ut med margarin uten melk, og sjokolade uten melk finnes også. Smeltet sjokolade has i tilslutt. Kremen sprøytes på avkjølte muffins med kakesprøyte og dekoreres med strøssel i ulike farger.
De er farlig gode!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar